torsdag den 28. marts 2013

SPISEKURVEN


Spisekurven er fyldt med lækre delikatesser og har beliggenhed i Birkerød hovedgade. Ejeren er det mest venlige, imødekommende og ærlige menneske. Som kunde er man garanteret kvalitet og har du spørgsmål vedrørende delikatesserne, har han altid svaret derpå. Sagt med andre ord, så står han inde for alt hvad der bliver solgt - og hvad bliver der så egentlig solgt? 

Forretningen byder på alverdens forskellige slags pesto, spegepølser fra slagter Christiansen på Fanø, LAKRIDS by Johan Bülow, frugt, grøntsager, diverse olier og sidst men ikke mindst, det lækreste brød fra Restaurant Gilleleje Havn.  


Rugbrødet sælges i utallige byer og er; "skabt 100% kompromisløst med en fast, kærlig, kræsen hånd og af de ædleste råvarer" - det smager fantastisk og har en blød krumme kombineret med en lækker sprød skorpe! 


Jeg købte nogle kæmpe, flotte, velsmagende jordbær, et kvalitetshvidløg, og en rugbrødsbolle og så fik jeg en lille snak med ejeren alt imens jeg smagte rugbrødschips. Mmhh! Har du endnu ikke besøgt Spisekurven, så er det altså på tide! 

Priserne i Spisekurven er overraskende lave - eksempelvis kostede jordbærbakken 20 kr hvorimod Føtex' kedelige alternativ var oppe på 24 kr. Brødet holder i 14 dages tid og mætter gevaldigt, så selvom prisen er en kende højere end Kobergs tørre krumme, er det absolut pengene værd.

Du får kvalitet i Spisekurven - prøv det, det er vanedannende ... 

Ingen kommentarer: